Uopfordrede ansøgninger

Gør din ansøgning så præcis som muligt

Du er nu ved at sende en uopfordret ansøgning til LEGOLAND ApS.

Vi modtager mange uopfordrede ansøgninger løbende, og det er vi meget glade for. For at optimere dine muligheder, og så vi kan præcisere et eventuelt match, er det vigtigt, at du udfylder ansøgningen så grundigt som muligt og præciserer den, så vi får den bedst mulige indsigt i dine kompetencer, færdigheder og interesser.

Ved at lægge din ansøgning hos os, accepterer du samtidig, at vi må kontakte dig, såfremt vi får en ledig stilling, der kunne være interessant for dig. Vi gemmer din ansøgning i seks måneder, hvorefter den vil blive slettet fra vores system, som persondataloven foreskriver.

Har vi i den periode, din ansøgning ligger hos os, ingen ledige stillinger, der matcher dine interesser og kompetencer, kontakter vi dig ikke. Der kan være stillinger, hvor vi ikke umiddelbart ser et match med din profil, men hvor du selv mener, at du matcher stillingen. Den mulighed vil vi nødigt gå glip af, og derfor vil vi altid opfordre dig til at gøre os opmærksomme på, at du er interesseret i den givne stilling. 

 

Vi glæder os til at læse din ansøgning!


Send ansøgning
 
 
 
 
LEGOLAND parken og Hotel LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments Plc med over 120 attraktioner, 18 hoteller, 6 feriebyer fordelt på 25 lande i Europa, Nordamerika, Australien og Asien. Vi er over 29.000 medarbejdere, som arbejder i LEGOLAND, SeaLife, Dungeons, Madame Tussauds, Alton Towers, Coca Cola London Eye m.fl. LEGOLAND er verden over leverandør af glade familieoplevelser og læring gennem leg. I LEGOLAND Billund er vi mere end 1.600 ansatte i højsæsonen – heraf ca. 250 helårsansatte.