Stabil og engageret Kok søges til firestjernet hotel

Hvis du har lyst til at arbejde i et internationalt miljø, hvor kvalitet og teamarbejde er i højsædet, og hvor vores gæsters høje tilfredshed i høj grad skyldes præstationerne i køkkenet? Vil du være en del af et ungt og dynamisk team, der sætter fagligheden og leverancen højt og frem for alt elsker at have det sjovt? Så læs videre her:

Vi har travlt på Hotel LEGOLAND® og søger derfor en kok, der med faglig kompetence og godt humør kan indgå i vores team og bidrage til gode resultater. Vi har gæster fra det meste af verden, og vi gør vores ypperste for at indfri deres forventninger. Alle kommer for at få den unikke LEGO® oplevelse, og derfor afspejler alt vi laver, at det skal være kreativt og kvaliteten skal være i top.

Hotel LEGOLAND er et af Europas mest og bedst tematiserede firestjernede hoteller. Vi har i alt 223 værelser og kan rumme op til 800 gæster ad gangen. I vores konferencecenter gør vi alt for at give vores business gæster de bedste rammer for en god konference, herunder også en gastronomisk oplevelse. I højsæsonen bestræber vi os konstant på at forkæle vores mange børnefamilier. Du vil som en del af det professionelle team på hotellet være stærkt medvirkende til at nå disse mål.

Sådan ser jobbet ud

Du kommer til at indgå i vores køkkenteam på i alt 26 medarbejdere (kokke, kokkeelever og konditorer). Du vil komme til at arbejde all round i køkkenet – både med selskaber og buffet. Du bliver en del af vores ”rulle-vagtplan” med vagter i såvel dagtimerne som aftentimerne og med weekendarbejde hver anden weekend.

Derudover kommer du til at arbejde med at:

  • Bidrage til at nå vores ambitioner og indfri gæsternes forventninger
  • Sikre en konstant høj kvalitet og leverance
  • Hjælpe kolleger og elever, når der er behov for dette
  • Den daglige egenkontrolprocedure

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet kok og har bred gastronomisk erfaring på et højere niveau
  • Er kreativ og har lyst til personlig og faglig sparring og udvikling
  • Kan fastholde vores høje kvalitet og samtidig bidrage med nytænkning og udvikling
  • Bevarer overblikket i travle situationer og aldrig går på kompromis med kvaliteten
  • Kan arbejde selvstændigt samtidig med, at du er en god teamplayer

Vi sætter humor og godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen og mener, det er nøglen til i sidste ende at overgå gæsternes forventninger. Derudover forventer vi, du tager ansvar for dine opgaver og for at teamet når i mål.

Hotel LEGOLAND tilbyder

Du bliver del af et super team, der har ansvaret for, at vores gæster får en ekstraordinær oplevelse. Du får rig mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt i et krævende job med masser af udfordringer. Derudover tilbyder vi gode og ordnede ansættelsesforhold og en række medarbejdergoder, hvor blandt andet pension, sundhedsforsikring og naturligvis sæsonpas til LEGOLAND Parken er dele af disse goder!

Vi er klar til at ansætte nu og behandler løbende ansøgningerne, så send din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link.


Send ansøgning
 
 
 
 
LEGOLAND parken og Hotel LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments Plc med over 120 attraktioner, 18 hoteller, 6 feriebyer fordelt på 25 lande i Europa, Nordamerika, Australien og Asien. Vi er over 29.000 medarbejdere, som arbejder i LEGOLAND, SeaLife, Dungeons, Madame Tussauds, Alton Towers, Coca Cola London Eye m.fl. LEGOLAND er verden over leverandør af glade familieoplevelser og læring gennem leg. I LEGOLAND Billund er vi mere end 1.600 ansatte i højsæsonen – heraf ca. 250 helårsansatte.