Hotel LEGOLAND® søger fastansat fuldtidstjener

Har du lyst til at indgå i vores team af engagerede og energiske kolleger og sammen yde en ekstraordinær service på vores hotel med både leisure- og businessgæster fra hele verden?

Så kan vi tilbyde dig et sjovt, spændende og til tider travlt job som tjener på Hotel LEGOLAND®

Jobprofil

Som tjener på Hotel LEGOLAND kommer du til at indgå i vores team af 30 kolleger i restauranten. Hotel LEGOLAND består af 223 værelser, hvoraf en stor del er familie og temaværelser. Derudover har vi et stort konferencecenter med plads til 800 spisende gæster ad gangen. I højsæsonen har vi travlt i restauranterne med vores hotelgæster og i mellemsæsonen er der overvejende travlt med vores konferencegæster.

Vi har et højt fagligt niveau og søger løbende at videreudvikle og uddanne vores medarbejdere i nye trends og tiltag inden for branchen.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du er faglært tjener og har et par års erfaring som tjener fra en større restaurant eller hotel. Service og fleksibilitet er en naturlig del af din udadvendte person.  Derudover skal du kunne trives i et aktivt, internationalt miljø, hvor vi til tider løber stærkt og altid hjælper hinanden for at få opgaverne løst og for at yde den optimale service for vores gæster.

Desuden skal du:

  • Være åben og indstillet på at bruge din viden og færdigheder
  • Have lyst til at arbejde i et spændende internationalt miljø
  • Medvirke til at uddanne vores 4 tjenerelever
  • Have lyst til at lære om service af hhv. leisure og businessgæster fra mange forskellige kulturer
  • Være klar til at have børnene i fokus og agere i børnehøjde

LEGOLAND tilbyder

Vores nye tjener kan se frem til:

  • En god indføring i jobbet
  • God provisionsløn ifølge overenskomst med Horesta – 3F Service, Hotel og Restauration
  • Gode kolleger
  • Gode ansættelsesforhold med en række medarbejderfordele og personalegoder (fitness, sæsonpas, rabatter etc.)

Der er tale om et fuldtidsjob med start snarest muligt.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye kollega? Så kan du kontakte Senior Hotel Restaurant Manager Janus Kjærulff på Janus.kjaerulff@legoland.dk.

Send din ansøgning til os via nedenstående link. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du har spørgsmål til ovenstående job, er du velkommen til at kontakte Restaurant Manager Janus Kjærulff på 2922 8817.

Vi screener løbende ansøgningerne, så send din skriftlige ansøgning hurtigst muligt. Stillingen kan kun søges via nedenstående link.


Send ansøgning
 
 
 
 
LEGOLAND parken og Hotel LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments Plc med over 120 attraktioner, 18 hoteller, 6 feriebyer fordelt på 25 lande i Europa, Nordamerika, Australien og Asien. Vi er over 29.000 medarbejdere, som arbejder i LEGOLAND, SeaLife, Dungeons, Madame Tussauds, Alton Towers, Coca Cola London Eye m.fl. LEGOLAND er verden over leverandør af glade familieoplevelser og læring gennem leg. I LEGOLAND Billund er vi mere end 1.600 ansatte i højsæsonen – heraf ca. 250 helårsansatte.