Servicemedarbejder til Rengøring i LEGOLAND® parken

Kan du stå inde for vores 3 kerneværdier, som er nærvær, trivsel, og ærlighed og sætter en ære i god service? Så er det dig vi har brug for til vores team!

Rengøringen er en vigtig del af den samlede gæsteoplevelse i LEGOLAND®. Vi kommer hele vejen rundt i parken – også i hjørnerne. Vi arbejder oftest inden gæsterne kommer ind i parken, men har også vagter i løbet af dagen, hvor vi servicerer parkens toiletter samt de ad hoc opgaver, der kræver vores service. Det er vigtigt, at du kan møde parkens gæster og kollegaer med et positivt sind og være klar til at yde en ekstra god service med et smil på læben. Derudover er du bevist omkring leveringen af en høj kvalitet i dit arbejde - der kommer ikke nogen og gør rent efter os.

Vi sætter en stor ære i, at have glade samt dygtige medarbejdere, der leverer en høj kvalitet i form af god service og rengøring i det daglige. Vi arbejder derfor alle efter vores 3 kerneværdier i afdelingen:

  • Nærvær
  • Trivsel
  • Ærlighed

Som servicemedarbejder står du for den daglige rengøring af faste områder, såvel ude som inde, herunder:

  • Toiletter
  • Gangarealer
  • Butikker
  • Restauranter og spisesteder
  • Billethuse og informationen

Hvis du vil være en del af LEGOLAND® er det vigtigt, at du er fleksibel og klar til at møde i tidsrummet fra kl. 10.00 til 03.00. Du er selvstændig, vant til at tage fat og kan se, når noget trænger til at blive gjort rent. Når du møder gæsterne, er du smilende, udadvendt og selvfølgelig klar til at yde en ekstraordinær god service.

Vi kan til gengæld tilbyde dig et job i usædvanlige og spændende omgivelser samt gode kolleger i en afdeling, hvor det at være der for hinanden spiller en væsentlig rolle. Der er tale om deltidsstillinger/afløsere i højsæsonen, hvor timetallet i gennemsnit ligger mellem 20 - 28 timer pr. uge, alt afhængig af din jobfunktion. Din vagtplan er kendt for hele sæsonen hvor der vagtplaneres med fri hver 2. weekend.

Der er som udgangspunkt tale om to hoved jobfunktioner:

  • Den ene arbejder kun i parkens åbningstid, og har primær arbejdstid mellem kl. 10:00 – 21:00 skiftende efter parkens åbningstid i sæsonen.   
  • Den anden arbejder med klargøring og har arbejdstid fra en time før parken lukker og ca. 6 timer frem. Det vil sige du skal kunne møde i tidsrummet mellem kl. 17:00 – 03:00. Her er det et krav, at du har erfaring fra tidligere arbejde med erhvervsrengøring.

Vi søger i alt 12 deltidsmedarbejdere og 2 weekendmedarbejdere med vagter hver 2. til hver 3. weekend og mulighed for tilkald i hverdagen eller ferieperioder. For at søge hos os, skal du kunne gøre dig forståelig på dansk, dog sætter vi også stor pris på hvis du kan flere sprog, da vi møder mange turister i det daglige. Det er ikke et must, at du har bevis på du kan gøre rent, men som udgangspunkt søger vi personale som kender til rengøring og servicering af kunder.

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag! Vi forventer at have teamet for 2019 i hus primo marts.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Send ansøgning
 
 
 
 
LEGOLAND parken og Hotel LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments Plc med over 120 attraktioner, 18 hoteller, 6 feriebyer fordelt på 25 lande i Europa, Nordamerika, Australien og Asien. Vi er over 29.000 medarbejdere, som arbejder i LEGOLAND, SeaLife, Dungeons, Madame Tussauds, Alton Towers, Coca Cola London Eye m.fl. LEGOLAND er verden over leverandør af glade familieoplevelser og læring gennem leg. I LEGOLAND Billund er vi mere end 1.600 ansatte i højsæsonen – heraf ca. 250 helårsansatte.