LEGOLAND søger vagtplanlægger til Mad & Drikke

Har du erfaring som vagtplanlægger eller produktionsplanlægger? Arbejder du struktureret og systematisk og har du sans for detaljerne? Så søger vi til snarlig tiltrædelse en vagtplanlægger til Mad & Drikke afdelingen, hvor du bliver ansvarlig for at udarbejde vagtplaner for afdelingens 650 medarbejdere fordelt på 38 salgssteder.

Jobprofil

Som vagtplanlægger bliver din primære opgave, med reference til F&B Ressource Manager, at sikre den daglige drift af vagtplanssystemet for sæsonmedarbejderne. Din arbejdsdag vil primært være på kontoret, og det forventes også, at du sammen med supervisorerne i afdelingen, sikrer den optimale sammensætning af medarbejderne på salgsstederne.

Jobbet vil desuden omfatte:

  • Oprettelse af medarbejdere i HR-system og vagtplan-system
  • Opdatering af sæsonmedarbejdernes kompetencer
  • Deltage i rekruttering af sæsonmedarbejdere
  • Opfølgning på træning og kurser
  • Sikrer opfølgning på kontrakter
  • Assistere ved lønkørsel i højsæsonen

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har erfaring med vagtplanlægning eller produktionsplanlægning, og at du generelt har flair for systemer og processer. Du er vant til at overholde deadlines og planlægger dine arbejdsdage herefter.

Du behersker dansk ubesværet i skrift og tale samt engelsk i tale.

Du er vant til at arbejde med Office pakkens programmer, især Excel.

Som person er du detaljeorienteret og kan arbejde selvstændigt. Du stiler efter kvalitet, når du skal løse en opgave, arbejder struktureret og systematisk, og du evner at bevare overblikket, også i pressede situationer.

Hvis du ovenikøbet har let til smil og kan håndtere afbrydelser i et miljø, hvor det til tider går stærkt, så er det en klar fordel.

LEGOLAND tilbyder

Vi tilbyder en sjov, afvekslende og spændende arbejdsdag med masser af oplevelser, udfordringer og rigtigt mange og gode kolleger. Den rette medarbejder kan naturligvis se frem til ordnede arbejdsforhold, sociale arrangementer og fordelagtige personalegoder.

Har du spørgsmål til stilling kan du kontakte, F&B Ressource Manager, Ole Steiner på 5157 9092.

Vi er klar til at ansætte nu, så send gerne din ansøgning med det samme og senest den 31. marts 2018.


Send ansøgning
 
 
 
 
LEGOLAND parken og Hotel LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments Plc med over 120 attraktioner, 15 hoteller, 6 feriebyer fordelt på 25 lande i Europa, Nordamerika, Australien og Asien. Vi er over 29.000 medarbejdere, som arbejder i LEGOLAND, SeaLife, Dungeons, Madame Tussauds, Alton Towers, Coca Cola London Eye m.fl. LEGOLAND er verden over leverandør af glade familieoplevelser og læring gennem leg. I LEGOLAND Billund er vi mere end 1.600 ansatte i højsæsonen – heraf ca. 250 helårsansatte.