Kontrollør i Hovedindgangen

Kan du give en høj og ensartet service til mange mennesker på kort tid, og samtidig bevare overblikket?

Som kontrollør har du en enestående mulighed for at give gæsterne i LEGOLAND® en god start på deres dag i LEGOLAND Billund. Du er en af de første medarbejdere, vores gæster møder, og dermed giver du gæsterne det første og vigtige indtryk af LEGOLAND.

Vi søger 7 nye kolleger, der med myndighed, imødekommenhed og serviceminded personlighed kan indgå i teamet i Hovedindgangen. Alle stillinger er deltidsstillinger på ca. 15-25 timer om ugen i gennemsnit.

Kontrollørens vigtigste opgave er at hjælpe alle vores gæster ind i parken, når de har købt eller selv printet deres billetter. I løbet af dagen vil du skulle svare på mange spørgsmål. Du skal hjælpe de gæster, der måtte have specielle behov bl.a. med kørestole og barnevogne. Du skal også kontrollere om de gæster, der benytter Sæsonpas, bruger deres eget kort. Gruppen af kontrollører har blandt andet også ansvaret for: 

  • At hejse flagene i LEGOLAND
  • Bemanding af hotel indgangen
  • At indsamle glemte sager rundt i parken
  • Håndtering af klapvogne og bagagebokse
  • At kontrollere tasker og gæster og afvise ulovlige og uønskede genstande
  • At yde en ekstraordinær god service med et smil, som starten på gæsternes besøg i LEGOLAND
  • At sige pænt farvel til gæsterne, når de tager hjem efter en fantastisk dag hos os.

Som person har du let til smil og er serviceminded til fingerspidserne. Du udstråler ro og overblik og har diplomatisk personlighed. Derudover er du parat til at modtage mange tusinde gæster i løbet af en dag og yde den samme service til såvel de første som de sidste gæster. Du skal være minimum 18 år og være parat til, at en stor del af din arbejdsdag foregår udendørs (dog overdækket) og stående. Du skal kunne tale dansk, tysk og engelsk.

Der er ansøgningsfrist på denne stilling den 25. februar 2018.


Send ansøgning
 
 
 
 
LEGOLAND parken og Hotel LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments Plc med over 100 attraktioner, 13 hoteller, 5 feriebyer fordelt på 24 lande i Europa, Nordamerika, Australien og Asien. Vi er over 27.000 medarbejdere, som arbejder i LEGOLAND, SeaLife, Dungeons, Madame Tussauds, Alton Towers, Coca Cola London Eye m.fl. LEGOLAND er verden over leverandør af glade familieoplevelser og læring gennem leg. I LEGOLAND Billund er vi mere end 1.600 ansatte i højsæsonen – heraf ca. 250 helårsansatte.