LEGOLAND® søger kokke eller køkkenfaglige personer til parkens restauranter

Hvis du har lyst til at arbejde i et børnevenligt og internationalt miljø, hvor kvalitet og teamarbejde er i højsædet, og hvor vores gæsters høje tilfredshed i høj grad skyldes præstationerne i køkkenet? Vil du være en del af et ungt og dynamisk team, der sætter servicen og leverancen højt og frem for alt elsker at have det sjovt? Så læs videre her:

Vi har travlt i LEGOLAND® parken og søger derfor kokke eller køkkenfaglige personer, der med faglig kompetence og godt humør kan indgå i vores team og bidrage til gode resultater. Vi har gæster fra det meste af verden, og vi gør vores ypperste for at indfri deres forventninger. Alle kommer for at få den unikke LEGOLAND® oplevelse, og derfor afspejler alt vi laver, at det skal være kreativt og kvaliteten skal være i top.

LEGOLAND® parken har flere forskellige restauranter med forskellige koncepter og udvalg. Vi søger lige nu til følgende restauranter:

 • Italian Pizza & Pasta - er stedet hvor vi blandt andet laver pizzaer, pastaretter og friskbagt brød fra bunden.
 • Grill House - er vores premium steak-restaurant hvor vi står ude foran gæsterne og griller bøffer.
 • Familiebuffeten - som er parkens største buffetrestaurant, hvor der er retter for enhver smag.
 • Knights Kingdom – servere den perfekte riddermenu fra den store grill der er placeret midt i restauranten (kun åbent hen over sommeren)  

Fælles for alle vores restauranter er at standarden skal være høj, uanset hvilket tidspunkt vores gæster besøger os. Du vil blive udfordret på din faglighed og dermed få mulighed for at udvikle dig inden for kokkefaget. Derudover vil du få stærke kompetencer indenfor samarbejde og gæsteservice. 

Restauranterne ledes af 1 supervisor og drives i dagligdagen med hjælp fra 2 teamkoordinatorer, som har til opgave at sikre den mest optimale arbejdsgang og arbejdsfordeling i dagligdagen. Organisatorisk kommer du til at referere til en af parkens 4 supervisorer, som står for den daglige ledelse. Vi er en arbejdsplads, hvor tingene går stærkt – så det er vigtigt, at du er god til at følge fastlagte koncepter og arbejdsgange for at få et ensartet produkt hver gang. Det forventes også, at du er en medspiller, når det kommer til at få hele teamet med, da der vil være mange unge medarbejdere, som ikke har ret meget erfaring i et køkken.

 

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet kok eller har professionel køkkenerfaring
 • Bevarer overblikket i travle situationer og aldrig går på kompromis med kvaliteten
 • Kan arbejde selvstændigt samtidig med, at du er en god teamplayer
 • Bidrager til at nå vores ambitioner og indfri gæsternes forventninger
 • Sikrer en konstant høj kvalitet og leverance
 • Hjælper kolleger, når der er behov for dette
 • Deltager i den daglige egenkontrolprocedure
 • Oplærer nye/unge kollegaer.

Vi sætter humor og godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen og mener, det er nøglen til i sidste ende at overgå gæsternes forventninger. Derudover forventer vi, du tager ansvar for dine opgaver og for at teamet når i mål.

LEGOLAND® parken tilbyder

Du bliver del af et super team, der har ansvaret for, at vores gæster får en ekstraordinær oplevelse. Du får rig mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt i et job hvor tempoet er højt. Derudover tilbyder vi gode og ordnede ansættelsesforhold og en række medarbejdergoder, hvor blandt andet pension, adgang til sundhedsklinik og naturligvis sæsonpas til LEGOLAND parken er dele af disse goder!

Ansættelsesperioden vil være ultimo marts til november 2018. Vi forventer at kunne indkalde til samtaler i løbet af februar 2018. Send din ansøgning hurtigst muligt og inden den 22. februar 2018 via nedenstående link.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Morten A. Sørensen på tlf. 2922 8065.


Send ansøgning
 
 
 
 
LEGOLAND parken og Hotel LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments Plc med over 100 attraktioner, 13 hoteller, 5 feriebyer fordelt på 24 lande i Europa, Nordamerika, Australien og Asien. Vi er over 27.000 medarbejdere, som arbejder i LEGOLAND, SeaLife, Dungeons, Madame Tussauds, Alton Towers, Coca Cola London Eye m.fl. LEGOLAND er verden over leverandør af glade familieoplevelser og læring gennem leg. I LEGOLAND Billund er vi mere end 1.600 ansatte i højsæsonen – heraf ca. 250 helårsansatte.