Parkering og servicemedarbejder

Vi gør meget ud af at holde en høj standard i LEGOLAND® Billunds grønne områder og gangarealer. Det er en vigtig del af den samlede oplevelse for vores mange gæster. Derfor søger vi servicemedarbejdere til at sikre denne del i den kommende sæson.

Servicemedarbejder

Jobbet som servicemedarbejder er afvekslende og meget selvstændigt. Din arbejdsdag kan starte med at guide vores gæster på plads på en af vores parkeringspladser og sørge for at bilerne bliver parkeret optimalt på parkeringsområderne. Desuden vil du stå for at renholde parkeringspladserne.

Herefter fortsætter arbejdsdagen i parken, hvor den primære opgave er at holde parken ren i løbet af dagen. Dette indebærer at tømme affaldsspande og holde dem tilgængelige samt renholde parkens åbne arealer og stier.

I begge opgaver vil du møde gæsterne og skal være parat til at svare på spørgsmål omkring deres besøg i LEGOLAND. Derfor er det vigtigt, at du har det rette servicegen og synes, det er sjovt at servicere gæsterne og give dem en god start på deres besøg i LEGOLAND.

Vi søger 6 unge i alderen 15-17 år og 8 voksne over 18 år, som servicemedarbejdere.

 

For unge servicemedarbejdere vil vagterne primært ligge hver anden weekend og på helligdage. I højsæsonen og ved events i LEGOLAND kan der være mulighed for flere vagter.


Send ansøgning
 
 
 
 
LEGOLAND parken og Hotel LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments Plc med over 100 attraktioner, 13 hoteller, 5 feriebyer fordelt på 24 lande i Europa, Nordamerika, Australien og Asien. Vi er over 27.000 medarbejdere, som arbejder i LEGOLAND, SeaLife, Dungeons, Madame Tussauds, Alton Towers, Coca Cola London Eye m.fl. LEGOLAND er verden over leverandør af glade familieoplevelser og læring gennem leg. I LEGOLAND Billund er vi mere end 1.600 ansatte i højsæsonen – heraf ca. 250 helårsansatte.