Gartnermedhjælper i LEGOLAND

Vi er stolte over den høje standard i LEGOLAND® Billunds grønne områder og gangarealer. Det giver gæsterne et godt førstehåndsindtryk og er en væsentlig del af den samlede oplevelse. Vi søger nye teamplayere til gartnerafdelingen til den kommende sæson.

Gartnermedhjælper

Som gartnermedhjælper indgår du i vores team af faglærte gartnere og gartnermedhjælpere, der står for vedligehold af de grønne områder i LEGOLAND Parken, omkring Hotel LEGOLAND og på LEGOLAND Holiday Village. Du vil som nyansat gå med en erfaren gartner eller gartnermedhjælper. Opgaverne spænder fra renholdelse, lugning af bede, vedligehold af græsarealer, maskinkørsel, vedligehold/vanding af krukke- og baljeplanter, klargøring til events, samt div. forefaldende arbejde.

Det er ikke nødvendigt med en gartnerfaglig uddannelse, men vi forventer, at du har erfaring med pleje af grønne områder, og det er vigtigt, at du er servicemindet, alsidig, omstillingsparat og en udpræget teamplayer. Som udgangspunkt ligger arbejdstiderne i tidsrummet fra kl. 6.00 - 17.00 alle ugens dage. Der vil være weekendarbejde hver 2. – eller 3. weekend. Ved events og større arrangementer i LEGOLAND, kan der være vagter, der ligger ud over dette tidsrum og helt frem til parken lukker.

Vi søger i alt 2 nye medarbejdere til 37 timer/ugen i sæsonen.

Yderligere 2 medarbejdere til 37 timer/ugen fra 12. marts til 21. maj.

Og så mangler vi 4 medarbejdere til weekendarbejde hver 2. eller 3. weekend i sæsonen samt helligdage.

 

Spørgsmål kan rettes til Senior Landscape manager, Jesper Gadeberg på tlf. 20 30 82 65.


Send ansøgning
 
 
 
 
LEGOLAND parken og Hotel LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments Plc med over 100 attraktioner, 13 hoteller, 5 feriebyer fordelt på 24 lande i Europa, Nordamerika, Australien og Asien. Vi er over 27.000 medarbejdere, som arbejder i LEGOLAND, SeaLife, Dungeons, Madame Tussauds, Alton Towers, Coca Cola London Eye m.fl. LEGOLAND er verden over leverandør af glade familieoplevelser og læring gennem leg. I LEGOLAND Billund er vi mere end 1.600 ansatte i højsæsonen – heraf ca. 250 helårsansatte.