Shopmedarbejder til LEGOLAND Holiday Village

Har du lyst til at sælge, yde ekstraordinær service, og frem for alt være en del af et fantastisk team?

Mange af gæsterne på LEGOLAND® Holiday Village har både deres første og sidste oplevelse med en medarbejder i vores butik, og du vil derfor spille en afgørende rolle for, hvilket helhedsindtryk gæsten får af Village.

I vores shop finder du alt, lige fra LEGO® produkter til et bredt udvalg af kolonial, drikkevarer, bagerprodukter og campingudstyr.   

Arbejdsopgaverne som shopmedarbejder spænder lige fra ekspedition, opfyldning, rengøring og servicering af gæsterne i butikken. Du har måske butikserfaring, men det er ikke et krav, da du vil få en specifik afdelingsuddannelse, hvor vi vil give dig et kendskab til shopudvalget. Derudover vil du komme på kursus i god gæsteservice samt få generel oplæring i shoparbejde.

Vi samler på gode gæsteoplevelser, og derfor er det vigtigt, at du hver eneste dag er opmærksom på at ekstraordinær god service til vores gæster. Vi forventer af alle vores medarbejdere, at de aktivt opsøger og stiller sig til rådighed for gæsterne. Vi forventer også, at du har lysten til at sælge, og at du ikke ser forhindringer, men muligheder i at ekspedere i et ofte hektisk miljø.

Som person er du smilende og udadvendt og forstår vigtigheden af at yde god service. Du er minimum 17 år og kan tale engelsk og helst også tysk med gæsterne. Du kan lide at have travlt, er teamplayer og kan samtidig holde et højt humør også i pressede situationer.

Arbejdstiden ligger imellem kl. 07.00-22.00, både i hverdagen og i weekenderne. Du vil komme til at arbejde hver anden weekend.

Der er ledige stillinger som ungarbejder i højsæsonen, deltidsansatte i lavsæson med fuldtid i højsæson og weekendansatte, samt en teamkoordinator.


Send ansøgning
 
 
 
 
LEGOLAND parken og Hotel LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments Plc med over 100 attraktioner, 13 hoteller, 5 feriebyer fordelt på 24 lande i Europa, Nordamerika, Australien og Asien. Vi er over 27.000 medarbejdere, som arbejder i LEGOLAND, SeaLife, Dungeons, Madame Tussauds, Alton Towers, Coca Cola London Eye m.fl. LEGOLAND er verden over leverandør af glade familieoplevelser og læring gennem leg. I LEGOLAND Billund er vi mere end 1.600 ansatte i højsæsonen – heraf ca. 250 helårsansatte.