LEGOLAND® Games søger Game Operators

 Har du lyst til at sælge, lege, servicere og frem for alt være en del af et fantastisk  team?                                                                                                                                                                                                                                                                        

HB Leisure er den eksterne samarbejdspartner, der driver LEGOLAND® Games i LEGOLAND Billund ApS. Det er således HB Leisure, der står for alle spil, hvor man kan vinde bamser og andre fine præmier.

Der er ni forskellige spil fordelt på fire områder i LEGOLAND Parken:

To spil er "Gevinst-hver-gang"-spil og                                                      

syv spil er "Behændigheds"-spil                                                                                                                                                                                       

Som Game Operator bruger du meget af din tid på at ekspedere og servicere gæsterne. Mange af vores gæster er børn, så det er derfor vigtigt, at du er klar til at lege og have det sjovt samtidig med, at du yder gæsteservice på det højeste niveau.

At arbejde med spil handler primært om at give gæsterne en god dag!

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores team, er det vigtigt, at du er udadvendt og entusiastisk og har en passion for at sælge gennem interaktion med gæsterne. Derudover er det vigtigt, at du har den rette attitude, selvtillid samt lysten til at arbejde som et team. Din personlighed og dit positive humør gør, at du kan give enhver gæst en positiv oplevelse samtidig med, at du har fokus på salget. Du kan lide at have travlt, og kan samtidig holde overblikket i travle situationer.                                                                                                                                                                                                  

Du skal være minimum 15 år, og sprogligt skal du kunne begå dig på dansk og engelsk. Det vil desuden være en fordel med kendskab til tysk, svensk og norsk. Vagterne ligger alle ugens dage fra kl. 09:00 - 22:00, hvor weekendarbejde også må påregnes.


Send ansøgning
 
 
 
 
LEGOLAND parken og Hotel LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments Plc med over 100 attraktioner, 13 hoteller, 5 feriebyer fordelt på 24 lande i Europa, Nordamerika, Australien og Asien. Vi er over 27.000 medarbejdere, som arbejder i LEGOLAND, SeaLife, Dungeons, Madame Tussauds, Alton Towers, Coca Cola London Eye m.fl. LEGOLAND er verden over leverandør af glade familieoplevelser og læring gennem leg. I LEGOLAND Billund er vi mere end 1.600 ansatte i højsæsonen – heraf ca. 250 helårsansatte.