Servicemedarbejder / Rengøring i LEGOLAND Parken

Hvis du kan stå inde for vores 3 kerneværdier som er Nærvær, Trivsel, Ærlighed og sætter en ære i god service, så har vi brug for dig!

Rengøringen er en vigtig del af den samlede gæsteoplevelse i LEGOLAND®. Vi kommer hele vejen rundt i parken – også i hjørnerne. Vi arbejder oftest inden gæsterne kommer ind i parken, men har også vagter i løbet af dagen, hvor vi servicerer parkens toiletter samt de ad hoc opgaver der kræver vores service. Det er vigtigt, at kunne møde parkens gæster og kollegaer med et smil og være klar til at yde en god service med et smil på læben samt være bevist omkring leveringen af en høj kvalitet i sit arbejde. Der kommer ikke nogen og gør rent efter os.

Alliance+ er en ekstern leverandør af rengøringen i LEGOLAND® og vi sætter en stor ære i at have glade samt dygtige medarbejdere. I Alliance+ er vi beviste omkring vores medarbejdere, og at det er dem, der leverer en høj kvalitet i form af god service og rengøring i det daglige. I Alliance+ arbejder vi derfor alle efter 3 kerneværdier:

  • Nærvær
  • Trivsel
  • Ærlighed

Som servicemedarbejder står du for den daglige rengøring af faste områder, såvel ude som inde, herunder:

  • Toiletter
  • Gangarealer
  • Butikker
  • Restauranter og spisesteder
  • Billethuse og informationen

Hvis du vil være en del af Alliance+ og LEGOLAND®, er det vigtigt, at du er fleksibel og klar til at møde i tidsrummet fra 10.00 til 03.00. Du er vant til at tage fat og er ikke sart. Du er selvstændig og kan se, når noget trænger til at blive gjort rent. Når du møder gæsterne, er du smilende, udadvendt og selvfølgelig klar til at yde en ekstraordinær god service.

Vi kan til gengæld tilbyde dig et job i usædvanlige og spændende omgivelser samt gode kolleger i en afdeling, hvor det at være der for hinanden spiller en væsentlig rolle. Der er tale om deltidsstillinger/afløsere i højsæsonen, hvor timetallet ligger mellem 20 og 28 timer i gennemsnit pr. uge, alt afhængig af jobfunktion. Din vagtplan er kendt for hele sæsonen, hvor der vagtplaneres med fri hver 2. weekend.

Der er som udgangspunkt tale om to hovedjobfunktioner. Hvor den ene kun arbejder i parkens åbningstid. Og har primær arbejdstid mellem kl. 10:00 – 21:00 skiftende efter parkens åbningstid.   

Den anden jobfunktion, arbejder med klargøring og har arbejdstid fra en time før parken lukker og ca. 6 timer frem. Det vil sige du skal kunne møde i tidsrummet mellem 17:00 – 03:00. Her kræver vi at du har erfaring fra tidligere arbejde med erhvervs rengøring.

Begge stillinger ophører ved sæsonens ophør, ultimo oktober

Vi søger i alt 12 deltidsmedarbejdere og 3 weekendmedarbejdere med vagter hver 2. til hver 3. weekend og mulighed for tilkald i hverdagen eller ferieperioder. Som ansøger skal man kunne gøre sig forståelig på dansk, dog sætter vi også stor pris på hvis man kan flere sprog, da vi møder mange turister i det daglige. Det er ikke et must, at du har bevis på du kan gøre rent, men som udgangspunkt søger vi personale som kender til rengøring og servicering af kunder.


Send ansøgning
 
 
 
 
LEGOLAND parken og Hotel LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments Plc med over 100 attraktioner, 13 hoteller, 5 feriebyer fordelt på 24 lande i Europa, Nordamerika, Australien og Asien. Vi er over 27.000 medarbejdere, som arbejder i LEGOLAND, SeaLife, Dungeons, Madame Tussauds, Alton Towers, Coca Cola London Eye m.fl. LEGOLAND er verden over leverandør af glade familieoplevelser og læring gennem leg. I LEGOLAND Billund er vi mere end 1.600 ansatte i højsæsonen – heraf ca. 250 helårsansatte.