Aktiviteterne, Trafikskolen og Atlantis

Aktiviteterne (forlystelserne) i LEGOLAND® er helt centrale for vores gæsters besøg. Derfor er den service og oplevelse, du som aktivitetsmedarbejder kan give, essentiel!

Som medarbejdere ved Aktiviteterne i LEGOLAND kan du også blive en del af Trafikskolen og Atlantis. Nedenfor kan du læse, hvad der forventes i de tre områder, som kombineres med hinanden.

Vi søger medarbejdere, der kan arbejde:

  • 20 – 30 timer om ugen på hverdage, hver anden weekend og på helligdage
  • 10 – 15 timer hver anden weekend samt helligdage og sommerferie (hvor der er op til 30 timer/ugen)

Arbejdstiden ligger i tidsrummet mellem kl. 8.00 og 21.30.

I alle dele af Aktiviteterne forventer vi, at du har overblik og tager ansvar for såvel gæster som kolleger. Som person er du glad, har let til smil, kan give fantastiske gæsteoplevelser, og så har du en naturlig lyst til at være i centrum. Du er fleksibel, samarbejdsvillig og omstillingsparat. Du skal som minimum kunne tale dansk og engelsk, og det er en fordel, hvis du også taler et tredje sprog.  


Aktiviteterne / Forlystelserne
Sikkerhed, leg og sjov!

Som medarbejder ved Aktiviteterne, har du først og fremmest ansvaret for, at turene og oplevelserne foregår sikkert og effektivt for vores gæster. Men derudover er din vigtigste opgave at give vores gæster i LEGOLAND en sjov og spændende dag.

Du kommer til at betjene flere af vores bemandede aktiviteter (karruseller, tog, rutsjebaner etc.), og størstedelen af arbejdsdagen foregår udendørs. Parken er opdelt i tematiserede områder, hvor din uniform f.eks. kan være pirat, cowboy eller viking.

Du skal min. være 16 år for at arbejde ved aktiviteterne. Vær opmærksom på, at der kun er få jobs til personer under 18 år.

Trafikskolen/ Pingvin Speak

Kan du lide at undervise børn i alderen 7 – 13 år i trafiksikkerhed?

Du skal undervise i trafiksikkerhed på minimum dansk, engelsk og gerne tysk eller et tredje sprog. Du skal være god til at kommunikere, kunne undervise via mikrofon og have lyst til at være i centrum. Derudover har du ansvaret for, at turene foregår sikkert og effektivt.

Et job i Trafikskolen vil blive kombineret med vagter som formidler i Atlantis, og du vil du gennemgå en afdelingsuddannelse, efterfulgt af en grundig oplæring i speak og kasseoptælling, som afsluttes med flere test.
Du skal være fyldt 18 år og have kørekort for at arbejde i Trafikskolen.

Atlantis

Er der en formidler gemt i maven på dig?

I Atlantis skal du som formidler fortælle om bl.a. krabber, søanemoner og søstjerner ved rørebassinerne, hvor børn og voksne også har mulighed for at røre ved dyrene. Du skal være opsøgende og svare på de mange spørgsmål, der kommer fra gæsterne.

Atlantis omfatter også vores pingviner, hvor man kan opleve en koloni af pingviner både over og under vandet. Vi har daglige tidspunkter, hvor vi via mikrofon fortæller om pingvinerne og deres levevis.

Du skal min. være 16 år for at arbejde i Atlantis.


Send ansøgning
 
 
 
 
LEGOLAND parken og Hotel LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments Plc med over 100 attraktioner, 13 hoteller, 5 feriebyer fordelt på 24 lande i Europa, Nordamerika, Australien og Asien. Vi er over 27.000 medarbejdere, som arbejder i LEGOLAND, SeaLife, Dungeons, Madame Tussauds, Alton Towers, Coca Cola London Eye m.fl. LEGOLAND er verden over leverandør af glade familieoplevelser og læring gennem leg. I LEGOLAND Billund er vi mere end 1.600 ansatte i højsæsonen – heraf ca. 250 helårsansatte.