Sæsonansat bookingassistent til Hotel LEGOLAND®

Har du lyst til at arbejde på et af Danmarks mest spændende hoteller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt, spændende og til tider travlt job. Vi søger 2 personer til denne sæson. Stillingerne er fordelt som vist nedenfor:

  • 37 timer fra 19.      februar til 28. oktober
  • 37 timer fra 19.      februar til 26. august

 

Jobprofil

Som bookingassistent på Hotel LEGOLAND bliver du ansvarlig for booking af hotellets værelser. I denne forbindelse kommer du til at arbejde med både business og leisure markedet, og det er en fordel, hvis du har kendskab til begge disse segmenter. Vi forventer, at du leverer høj kvalitet i dit arbejde. En væsentlig del af dette er at servicere gæster på mail, chat og per telefon.

Derudover vil der som en del af dine arbejdsopgaver være omstillingsvagter, hvor det er essentielt med en præcis og enkel viderestilling. Denne funktion vil ydermere stille krav til dine alsidige egenskaber, hvilket er vigtigt i jobbet.  

På Hotel LEGOLAND hjælper vi hinanden, hvor der er brug for det. Derfor forventes det, at du er hjælpsom og fleksibel samt har mod på at give en hånd med på tværs af de øvrige afdelinger i organisationen.

Aften og weekendarbejde vil forekomme.

Kvalifikationer

IT er en væsentlig del af vores hverdag, og det forventes, at du flair for elektronisk kommunikation. Endvidere er det et krav, at du er vant til at arbejde med MS Office og generelt er IT kyndig.

Du skal kunne kommunikere dansk og engelsk i skrift og tale på et højt niveau. Derudover skal du som minimum forstå tysk og skandinavisk. Erfaring fra hotel- eller rejsebranchen er en fordel.

Som person er du altid fuld af gå-på-mod, smilende, løsningsorienteret – og med mod på nye udfordringer. Du er i stand til at give situationsbestemt og differentieret kundeservice. 

Du har lyst til at arbejde i et spændende internationalt miljø og kan bevare overblikket i en travl hverdag. Du har samtidig sans for detaljer og sætter en ære i, at dit arbejde er udført korrekt. 

LEGOLAND tilbyder

Du kan se frem til en sjov og spændende arbejdsdag fyldt med oplevelser og gode kolleger. Derudover tilbyder vi en arbejdsplads i en international virksomhed med gode og ordnede personaleforhold og en række personalegoder.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Booking & Revenue Manager Peter Bach på telefon 2922 8095.

Vi er klar til at modtage din ansøgning nu. Vi screener løbende indkommende ansøgninger og ønsker stillingen besat fra 19. februar 2018.


Send ansøgning
 
 
 
 
LEGOLAND parken og Hotel LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments Plc med over 100 attraktioner, 13 hoteller, 5 feriebyer fordelt på 24 lande i Europa, Nordamerika, Australien og Asien. Vi er over 27.000 medarbejdere, som arbejder i LEGOLAND, SeaLife, Dungeons, Madame Tussauds, Alton Towers, Coca Cola London Eye m.fl. LEGOLAND er verden over leverandør af glade familieoplevelser og læring gennem leg. I LEGOLAND Billund er vi mere end 1.600 ansatte i højsæsonen – heraf ca. 250 helårsansatte.