Fotosælger ved Picsolve i LEGOLAND®

Har du lyst til at arbejde som en del af et ungt, energisk og livligt team? Er du glad, udadvendt og ikke bange for at tage kontakt til gæsterne? Så er det måske dig, vi leder efter!

(Denne stilling kan søges af personer både over/under 18år).

Picsolve er et eksterntfirma i LEGOLAND®, som varetager al fotografering i hele parken. Vi har 10 fotosteder fordelt i parken, hvor vi skaber en masse sjove minder. Når du bliver ansat ved Picsolve, bliver du samtidig en rigtig LEGOLÆNDER og vil naturligvis være en del af det fantastiske miljø, som kendetegner LEGOLAND som arbejdsplads.

Hos Picsolve samler vi på gode gæsteoplevelser og har derfor brug for udadvendte og selvsikre personer, som kan snakke med gæsterne og give dem en sjov oplevelse. Da gæsterne er vores største fokusområde, skal du forstå vigtigheden af at yde god service og være klar til at ”hoppe med” på legen såvel som kunne sætte barnet i fokus. Alt dette mens du sælger vores forskellige fotoprodukter og betjener kassen.

Det vil være en fordel med kundeserviceerfaring og/eller butikserfaring samt interesse for fotografering - det vigtigste er dog, at du har den rette attitude. Vi har et grundigt introduktionsforløb, hvor du lærer alt om produkter og kasseapparatet, så hvis du har masser af gå-på-mod, kan du være den helt rette.

Som fotosælger er arbejdstiden inden for tidsrummet 9.45-20.30 både på hverdage og i weekender. Uanset stilling må weekendarbejde påregnes.

Vi søger:

  • 5 fuldtidsansatte (ca. 30 timer), som kan arbejde både hverdage samt weekender.
  • 20-25 deltidsansatte (både over og under 18 år) med varierende timetal, som kan arbejde primært weekend og i ferieperioder. (Der vil, i ferieperioder, være mulighed for fuldtid)

 


Send ansøgning
 
 
 
 
LEGOLAND parken og Hotel LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments Plc med over 100 attraktioner, 13 hoteller, 5 feriebyer fordelt på 24 lande i Europa, Nordamerika, Australien og Asien. Vi er over 27.000 medarbejdere, som arbejder i LEGOLAND, SeaLife, Dungeons, Madame Tussauds, Alton Towers, Coca Cola London Eye m.fl. LEGOLAND er verden over leverandør af glade familieoplevelser og læring gennem leg. I LEGOLAND Billund er vi mere end 1.600 ansatte i højsæsonen – heraf ca. 250 helårsansatte.