De bedste butiksmedarbejdere søges

Har du lyst til at sælge kvalitetsprodukter, yde en ekstraordinær service og være en del af et fantastisk team?

I butikkerne skal gæsterne mærke stemningen fra parken, og det er derfor vigtigt, at du motiveres af at sælge, og at du brænder for at give vores gæster fantastiske oplevelser.

I vores butikker finder du alt lige fra det komplette LEGO® sortiment til et bredt udvalg af beklædning og souvenirs. Vi råder over 12 butikker, hvor alle har forskellige åbningstider og forskelligt indhold:

  • LEGO® Shop: Salg af LEGO æsker, souvenirs og meget andet – her bliver du uddannet til en rigtig LEGO specialist i Verdens største LEGO Shop.
  • Kids Wear: Salg af tøj og accessories til børn og voksne, hvor det personlige salg på gulvet er i fokus.
  • Butikker ude i parken: Salg af souvenir og udklædning til børn, der passer til det temaområde, butikken ligger i.

Arbejdsopgaverne som butiksmedarbejder spænder lige fra ekspedition til rådgivning og servicering af gæsterne i butikken. Du har måske butikserfaring, men det er ikke et krav, da du vil få en specifik afdelingsuddannelse, hvor vi vil give dig et grundigt produktkendskab til sortimentet. Derudover vil du blive trænet i at yde god gæsteservice samt få en generel oplæring i butiksarbejde.

Vi samler på gode gæsteoplevelser, og derfor er det vigtigt, at du hver eneste dag er opmærksom på at yde vores gæster ekstraordinær god service. Vi forventer af alle vores medarbejdere, at de aktivt opsøger og stiller sig til rådighed for gæsterne. Vi forventer også, at du har lysten til at sælge, og at du ser mulighederne i at ekspedere i et ofte hektisk miljø. De vigtigste gæster i parken er børnene, derfor skal du være klar til at gå i børnehøjde, når de kommer i butikkerne.

Som person er du smilende og udadvendt og forstår vigtigheden i at yde god service. Du er minimum 15 år og kan tale engelsk og helst også tysk med gæsterne. Du kan lide at have travlt, er en teamplayer og kan samtidig holde et højt humør - også i pressede situationer.

Vi har bemanding på fra kl. 07.00-22.00, hvor weekendarbejde også må påregnes. Langt de fleste vagter ligger om eftermiddagen og aftenen, da det er her, vi har mest at lave.

Vi søger medarbejdere til følgende stillinger:

  • Deltidsstillinger med varieret timetal.
  • Ungarbejdere på 16-17 år, som har afsluttet folkeskolens 9. klasse.
  • Lagerpersoner til henholdsvis LEGO Shop og Kids Wear – gerne erfaring med lagerarbejde (deltidsstillinger).


Send ansøgning
 
 
 
 
LEGOLAND parken og Hotel LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments Plc med over 100 attraktioner, 13 hoteller, 5 feriebyer fordelt på 24 lande i Europa, Nordamerika, Australien og Asien. Vi er over 27.000 medarbejdere, som arbejder i LEGOLAND, SeaLife, Dungeons, Madame Tussauds, Alton Towers, Coca Cola London Eye m.fl. LEGOLAND er verden over leverandør af glade familieoplevelser og læring gennem leg. I LEGOLAND Billund er vi mere end 1.600 ansatte i højsæsonen – heraf ca. 250 helårsansatte.